€ 128,10 per weekend

Soest

Van
Tot
Transport
Je zit met deze aanvraag nergens aan vast. De verhuurder reageert met een vraag of een voorstel. Daarna kun jij zelf de aanvraag definitief maken.

Totaalprijs: € 128,10

Omschrijving

Pastelkleurige beachvlaggen huren

Nieuw in het verhuur aanbod! 10 vlaggen van stoffen in pastelkleuren met een touch of gold. Met deze sfeervolle beachflags van 2.90m hoog kun je overal snel en makkelijk een feestelijke sfeer maken. De feestvlaggen zijn gemaakt van stoffen in pastel tinten met goudkleurige accenten en goudkleurige franje rand. Handmade in ons eigen vlaggenatelier, iedere vlag is net even anders en daardoor uniek.

Duurzame feest- en festival decoratie
De vlaggen zijn 2.90m hoog, eindeloos herbruikbaar en daardoor duurzaam in gebruik. De 2-delige mastenset zet je zo in elkaar, en met de grondpin zet je de vlag in zand of aarde (rubberen hamer wordt meegeleverd). Dus ideaal om mee te nemen naar de feest locatie, ze passen in iedere auto. Met deze feest vlaggen heb je de ideale en duurzame festival decoratie in huis. Zodra het een beetje waait golven de stoffen en weerkaatsen de goudkleurige sparkles het licht. Magisch!

Grondplaten nodig?
Om de vlaggen op harde ondergronden neer te kunnen zetten verhuren we bijpassende grondplaten/voetplaten met grindzakken. Zo kun je ze overal gebruiken, zowel binnen als buiten.

Vlaggen halen/brengen
De vlaggen zitten in handige meeneem tasjes die in iedere auto passen. Ophalen en terugbrengen kan bij Ibiza Flags in Soest bij Utrecht.

Technische details

  • 290 cm
  • 50 cm
  • 12 kg