€ 128,10 per weekend

Soest

Van
Tot
Transport
Je zit met deze aanvraag nergens aan vast. De verhuurder reageert met een vraag of een voorstel. Daarna kun jij zelf de aanvraag definitief maken.

Totaalprijs: € 128,10

Omschrijving

Wit met gouden beachvlaggen


Nieuw in het verhuur aanbod! 10 witte bohemian vlaggen met een touch of gold. Met deze wit/gouden beachflags van 2.90m hoog maak je overal snel en makkelijk een feestelijke sfeer. Ideaal voor de aankleding van (strand)feest, festival wedding, beachparty, bohemian bruiloft of event in Ibiza style. De flags bestaan uit een 2-delige mastenset, ze zijn dus demonteerbaar, en gemaakt van witte stof met goudkleurige accenten, afgewerkt met goudkleurige franje. Handmade, iedere vlag is net even anders en daardoor uniek.

Duurzaam feestje

Onze vlaggen zijn eindeloos herbruikbaar en daardoor duurzaam in gebruik, demonteerbaar en circa 2.90m hoog. Dus ideaal om mee te nemen op locatie, ze passen in iedere auto. De 2-delige mastenset zet je zo in elkaar en met de grondpin zet je de vlag in zand of aarde (rubberen hamer wordt meegeleverd). Zodra het een beetje waait golven de stoffen en weerkaatsen de goudkleurige sparkles het licht. Magisch!

Voetplaat of grondplaat nodig?
Om de vlaggen op harde ondergronden neer te kunnen zetten verhuren we bijpassende grondplaten met grindzakken. Zo kun je ze overal gebruiken, zowel binnen als buiten.

Vlaggen halen/brengen
De vlaggen zitten in handige meeneem tasjes die in iedere auto passen. Ophalen en terugbrengen kan bij Ibiza Flags in Soest bij Utrecht. .

Technische details

  • 290 cm
  • 50 cm
  • 12 kg