€ 128,10 per weekend

Soest

Van
Tot
Transport
Je zit met deze aanvraag nergens aan vast. De verhuurder reageert met een vraag of een voorstel. Daarna kun jij zelf de aanvraag definitief maken.

Totaalprijs: € 128,10

Omschrijving

Goudkleurige beachvlaggen huren
Nieuw! 10 vlaggen van stof in goud tinten met een touch of gold. Met deze sfeervolle beachflags van 2.90m hoog kun je overal snel en makkelijk een feestelijke sfeer maken. De vlaggen zijn gemaakt van stoffen in een warme goudkleur en afgewerkt met goudkleurige accenten en franje. Handmade in ons vlaggenatelier, iedere vlag is net even anders en daardoor uniek.

Duurzame eventdecoratie
Onze goudkleurige vlaggetjes zijn eindeloos herbruikbaar en daardoor duurzaam in gebruik. Ze zijn circa 2.90m hoog en demonteerbaar, dus ideaal om mee te nemen op locatie, ze passen in iedere auto. De 2-delige mastenset zet je zo in elkaar en met de grondpin zet je de vlag in zand of aarde (rubberen hamer wordt meegeleverd). Zodra het een beetje waait golven de stoffen en weerkaatsen de goudkleurige sparkles het licht. Magisch!

Voetplaten/grondplaten nodig?
Om de vlaggen op harde ondergronden neer te kunnen zetten verhuren we bijpassende grondplaten/voetplaten met grindzakken. Zo kun je ze overal gebruiken, zowel binnen als buiten.

Ophalen in Soest bij Utrecht
De vlaggen zitten in handige meeneem tasjes die in iedere auto passen. Ophalen en terugbrengen kan bij Ibiza Flags in Soest bij Utrecht.

Technische details

  • 290 cm
  • 50 cm
  • 12 kg