€ 128,10 per weekend

Soest

Van
Tot
Transport
Je zit met deze aanvraag nergens aan vast. De verhuurder reageert met een vraag of een voorstel. Daarna kun jij zelf de aanvraag definitief maken.

Totaalprijs: € 128,10

Omschrijving

Gekleurde feest vlaggen huren
Nieuw in het verhuur aanbod! 10 gekleurde vlaggen met een touch of gold. Met deze festivalvlaggen van 2.90m hoog kun je overal snel en makkelijk een feestelijke sfeer maken. De feest vlaggen worden in ons eigen atelier gemaakt van stoffen in heldere kleuren en goudkleurige accenten. Handmade, iedere vlag is net even anders en daardoor uniek.

Duurzame eventdecoratie huren
Onze vlaggen zijn duurzaam in gebruik, demonteerbaar en circa 2.90m hoog.. Dus ideaal om iedere feest- en festival locatie te versieren.. De beachvlaggen zitten in compacte tassen die in iedere auto passen. De 2-delige mastenset zet je zo in elkaar, en met de grondpin zet je de vlag in zand of aarde (rubberen hamer wordt meegeleverd). Zodra het een beetje waait golven de stoffen en weerkaatsen de goudkleurige sparkles het licht. Zo creeer je overal die heerlijke festival sfeer, en duurzaam, een fijn idee toch? En het mooiste van alles is dat je hiermee duurzame feestdecoratie in huis hebt. Een fijn idee toch?

Grondplaat of voetplaat nodig?
Om de vlaggen op harde ondergronden neer te kunnen zetten verhuren we bijpassende grondplaten met grindzakken. Zo kun je ze overal gebruiken, zowel binnen als buiten.

Ophalen en brengen in Soest, Utrecht
De vlaggen zitten in handige meeneem tasjes die in iedere auto passen. Ophalen en terugbrengen kan bij Ibiza Flags in Soest bij Utrecht.

Technische details

  • 290 cm
  • 50 cm
  • 12 kg