€ 2.000,00 per stuk

Tilburg

Van
Tot
Transport
Je zit met deze aanvraag nergens aan vast. De verhuurder reageert met een vraag of een voorstel. Daarna kun jij zelf de aanvraag definitief maken.

Totaalprijs: € 2.000,00

Omschrijving

Ben jij klaar voor een nieuwe manier om bingo te spelen!?

Maak kennis met de Ballenbak Bingo! Dit nieuwe concept combineert het klassieke Bingo-spel met de pret van een ballenbak. Neem plaats in je eigen ballenbak en ga de uitdaging aan om de roze badeendjes met het winnende nummer te vinden. Vergeet die duffe stempelkaarten maar, want in de Ballenbak Bingo draait alles om snelheid, teamwork en plezier! Als je het juiste roze badeendje vindt, roep dan luid “BINGO!”.

Prijs is inclusief 4 uur speeltijd. We leveren dit concept compleet inclusief kooi, ballenbak, ballen, personeel, bingo rad en techniek. We ontzorgen je daarbij volledig! Het enige wat we nodig hebben is een beetje stroom en een mooie plek op jouw evenement.

Losse verhuur is alleen mogelijk voor de ballen(bak). Kijk daarvoor gerust bij onze andere producten! Zonder personeel of andere losse onderdelen kunnen helaas niet los verhuurd worden.

Technische details

  • 500 cm
  • 500 cm
  • 250 cm
  • Ja