€ 425,00 per dag

Utrecht

Van
Tot
Transport
Je zit met deze aanvraag nergens aan vast. De verhuurder reageert met een vraag of een voorstel. Daarna kun jij zelf de aanvraag definitief maken.

Totaalprijs: € 425,00

Omschrijving

Onze Oldsmobile DJ meubel is niet zomaar alleen een voorkant van een Amerikaanse auto uit de jaren vijftig, maar natuurlijk bekend geworden door beelden uit Cuba, daar rijden ze nog steeds rond, alsof het nog de fifties en sixties is.

Aangezien ie te laag was om gewoon als DJ booth te gebruiken hebben we een creatieve manier bedacht om ‘m op te hogen, door ‘m je tuin(muur) te laten binnen rijden, met stenen en al! Letterlijk en figuurlijk een Drive-In show dus…
Ideaal voor een fifties of sixties party, of eentje met een Cubaans of Amerikaans thema. Of gewoon omdat je 'm tof vindt, zoals wij dat vinden :-D

Je hoeft 'm natuurlijk niet als DJ Booth te gebruiken, je kunt 'm ook als bar/afgiftepunt, of balie inzetten op je event. Er zitten stroompunten en licht ingebouwd, dmv een stekker krijgen die stroom.

Afmetingen plek voor DJ gear: 235 x 70 (Bijv 4x CDJ + DJM 900 NXS2 in flightcase). Deze huurprijs is excl DJ apparatuur!

Evt samen te huren met 1 van onze Mood Managers (DJ 2.0), bijv onze Vinyl Singles Queen Miss Twist...

Technische details

  • 235 cm
  • 150 cm
  • 135 cm
  • 175 kg