Op aanvraag

De Lier

Van
Tot
Transport
Je zit met deze aanvraag nergens aan vast. De verhuurder reageert met een vraag of een voorstel. Daarna kun jij zelf de aanvraag definitief maken.

Totaalprijs: Op aanvraag

Omschrijving

Hollandse luchten zijn onvoorspelbaar. Je organiseert een leuk feest, maar het weer blijft een onzekere factor. Huur een stretchtent en je bent verzekerd van een droge avond. En schijnt de zon te heftig? Dan staan je gasten heerlijk in de schaduw. Bovendien geeft de stretchtent veel sfeer met haar ecru of zwarte doek en dikke houten palen. Dit maakt je feest, jubileum, bruiloft of ander evenement echt af!

De stretchtent is beschikbaar in verschillende maten: 5 x 6 meter, 6 x 9 meter, 8 x 10 meter, 10,5 x 10,5 meter, 10 x 12 meter , 10 x 15 meter en zelfs een 20 x 15 meter variant (lengte x breedte). De hoogte varieert. Je kan alle zijdes net zo hoog (laten) inspannen als je zelf wilt. Handig als het toch een beetje waait of als de band op een podium toch wat hoger uitsteekt dan verwacht.

Daarnaast zijn de tenten ook te koppelen om nog meer mensen onder te brengen!
Wil je graag helemaal onafhankelijk zijn van het weer? Daarvoor bieden wij de optie zijwanden.
Voor een extra gezellige en knusse sfeer kunnen wij onze Sfeerverlichting toevoegen. Dit zijn lichtsnoeren van 10 meter met warm wit licht.
Ook kunnen wij op onverharde ondergrond onze vloeren neerleggen, waardoor de stretchtent alsnog is voorzien van een verharde ondergrond en uw gasten een prettige grond hebben om op te staan.

Lang leve de stretchtent!

Technische details